VÄLKOMMEN TILL PERIOD 2

3-30 maj 2021

Skärmavbild 2021-04-30 kl. 13.00.37

Uppstarten del 2

I andra perioden ökar vi träningen lite grann och ökar andelen rullskidåkning, men det fortfarande stor variation i i träningsformer och ingen större mängd.

Du kanske kommer att uppleva att den här perioden innehåller mer högintensiv träning är vad du är van vid. Om så är fallet är det extra noga med att du håller ner pulsen på de lugna passen så du orkar att pressa pulsen på de hårda passen.

Grupperna som tränar 2-5 timmar i veckan börjar rullskidträning denna period. Skidgång väntar vi med till längre fram för de flesta grupperna, men grupperna utan rullskidåkning börjar redan nu. Stakgrupperna får från och med nu en ökad andel styrketräning. 

Två höjdpunkter i perioden är Wings for Life 9 maj kl 13.00 samt adeptmästerskap i rullskidor 23 maj.

Lycka till med träningen!

Hälsningar Erik och Erik

PS: Glöm inte att beställa våra fina kläder från Trimtex!

Om MÅNADSSIDORNA PÅ wickström coachinG

Här har vi samlat det du behöver. Inför varje ny period behöver du bara komma till periodens “månadsida” som är fylld med nytt innehåll varje period. Sluka allt på en gång eller dela upp det. Ingen stress, tänk på att ny information och lärande tar tid så kom gärna tillbaka hit då och då och titta, läs eller lyssna.

Produkter från butiken

PODCAST TILL DENNA PERIOD

I periodens podcast förklarar vi programmen, förklarar och fördjupar. Vi tar ibland upp frågor och försöker brodera ut den röda tråden. Lyssna här direkt eller ladda ner. Du kan också följa podden på Soundcloud om har laddat ner appen.

Ditt träningsprogram hittar du här

Välkommen att ladda ner och hämta ditt träningsprogram här. När du klickar på din grupp här kommer du dirigeras om till en ny sida där du enkelt kan ladda ner ditt program. 

Filmer denna PERIOD

Här hittar du månadens urval av  filmer. Vi har över 100 filmer i vårt galleri och därför har vi valt att presentera ett fåtal varje månad av vikt. Ta gärna för vana att titta på filmerna vi väljer ut och se det som en del av Wickström Coachings helhetsupplevelse. Du hittar samtliga filmer i våra filmrum.

Artiklar denna månad

Här hittar du månadens urval av artiklar som är bra att läsa. Vi har över hundra artiklar som fylls på hela tiden och därför har vi valt att presentera ett fåtal varje månad av vikt. Ta gärna för vana att läsa alla artiklar vi väljer ut och se det som en del av Wickström Coachings helhetsupplevelse. 

MÅNADENS PARTNER

Adepter i Wickström Coaching får handla cykeltillbehör på Tooorch.com till förmånliga priser. Många adepter cyklar som komplement till skidträningen. På våren uppmuntrar träningsprogrammen till lite mer varierad träning, som t ex cykling.

Kanske behöver du däck, slangar, belysningar, hjälmar, lås, pedaler, verktyg, pumpar etc. På Tooorch.com har adepter 10 procent rabatt på redan låga priser med koden “WC”.