VÄLKOMMEN TILL PERIOD 6

22 aug - 18 sep 2022

IMG_9036

Startskottet för hösten

Nu är det dags för en ny fas i träningsåret. I höstens första träningsperiod blir det mer polariserad träning och nu börjar också så smått de hårda långpassen, i form av Fall of the 13 sista veckan.

Tidigare handlade det om att höja golvet, nu är det större andel hårdare intervaller i kombination med lite lugnare lugna pass. Du kommer inte märka någon större skillnad vid första anblick, men generellt ska du försöka ta det tillräckligt lugnt på de lugna passen för att verkligen kunna få upp pulsen på intervallpassen. Nu ska vi jobba ännu mer med flåset.

Första veckan blir det ett maxpulstest på rullskidor för rullskidgrupperna. Nästa period blir det på stakmaskin.

Andra veckan blir det både AM 3000 m löp och 5000 m stakmaskin. Relativt kort, men klart pulshöjande insatser.

Temaveckan är styrketräning, där det bjuds både på rena styrkepass och styrketräning “i fält”. en gång i höst.

Periodens utmaning är inget som syns i träningsprogrammet, utan något så enkelt och samtidigt så svårt som att göra en kostförändring. Tänk igenom hur du äter idag och förändra en (inte många) delar till det bättre under dessa fyra veckor. Det kan t ex handla om att äta lite mer av något ”nyttigt” eller lite mindre av något ”onyttigt”.

Lycka till med träningen! /Erik och Erik

Bilden ovan är på oss efter inspelad coachingpod.

Produkter från butiken

PODCAST TILL DENNA PERIOD

I periodens podcast pratar vi om de kommande fyra veckornas träning, tar upp andra delar av coachingen samt har ett tema kring träning. Lyssna här direkt eller ladda ner appen.

träningsprogram

När du klickar på din grupp kommer du till en ny sida där du kan ladda ner ditt program. 

Filmer

Vi har många filmer i vårt filmrum och därför har vi valt att presentera ett fåtal varje period.

PERIODENS PARTNER

Alla Wickström Coachings adepter har högsta årsbonus på sina inköp hos Alewalds i våra butiker och på webben. I korthet innebär detta 10 % årsbonus för ordinarie varor med några få undantag som framgår av medlemsvillkoren på Alewalds hemsida.

Kontakta charlotte.wigle@alewalds.se för att registrera er och få högsta årsbonus eller om du har några frågor på erbjudandet.

Alla våra partners finns att läsa om här.

Om COACHPERIODERNAS SIDOR

Inför varje ny fyraveckorsperiod är coachperiodens sida fylld med nytt innehåll och förslag på filmer och artiklar. Sluka allt på en gång eller dela upp det och kom tillbaka för att läsa, lyssna och titta igen.