VÄLKOMMEN TILL PERIOD 4

28 juni - 25 juli 2021

IMG_9801.jpg

semestertider

Vi fortsätter med att försöka ”höja golvet” i denna andra del av tre i grundperioden, genom att fokusera på att bli effektiva i de lägre och halvhårda intensitetszonerna. Det betyder inte att vi utesluter tuffa intervallpass, men de är inte så frekventa som de kommer bli i perioder i höst. Vi väntar också med de hårda långpassen. Detta för att lägga en så bra grund som möjligt. 

Temaveckan blir mängd, eftersom många har mer tid över för träning på semestern.

Grupperna utan rullskidträning har fått ett nytt långpass med stavar i handen och tyngd på ryggen. Övriga grupper drar igång skidgångsträningen efter sommaren.

Förutom för grupperna utan rullskidåkning blir det bara ett pass på stakmaskin i perioden. 

Periodens “utmaningar” blir adeptmästerskap i skejt på rullskidor, 15 km individuell start. Kör där du befinner dig och sikta på start och mål på ungefär samma ställe. Detta blir kanske det AM med minst antal deltagare eftersom det är få som skejtar på rullskidor. Övriga får ett annat pass.

Ha en skön sommar!

Lycka till med träningen! /Erik och Erik

PS: Glöm inte att anmäla dig till Bosön samt våra snöläger i Idre i november/december!

Om MÅNADSSIDORNA PÅ wickström coachinG

Här har vi samlat det du behöver på en och samma sida. Inför varje ny period behöver du bara komma till periodens “månadsida” som är fylld med nytt innehåll varje period. Sluka allt på en gång eller dela upp det. Ingen stress, tänk på att ny information och lärande tar tid så kom gärna tillbaka hit då och då och titta, läs eller lyssna.

Produkter från butiken

PODCAST TILL DENNA PERIOD

I periodens podcast förklarar vi programmen. Vi tar ibland upp frågor och försöker brodera ut den röda tråden. Lyssna här, på Soundcloud eller ladda ner appen.

Ditt träningsprogram hittar du här

Välkommen att ladda ner och hämta ditt träningsprogram här. När du klickar på din grupp här kommer du dirigeras om till en ny sida där du kan ladda ner ditt program. 

Filmer denna PERIOD

Här hittar du månadens urval av  filmer. Vi har över hundra filmer i vårt galleri och därför har vi valt att presentera ett fåtal varje månad av vikt. Ta gärna för vana att titta på filmerna vi väljer ut och se det som en del av Wickström Coachings helhetsupplevelse. Du hittar samtliga filmer i vårt filmrum.

Artiklar denna månad

Här hittar ni månadens urval av artiklar som är bra att läsa. Vi har över hundra artiklar som fylls på hela tiden och därför har vi valt att presentera ett fåtal varje månad av vikt. Ta gärna för vana att läsa artiklarna vi väljer ut och se det som en del av Wickström Coachings helhetsupplevelse. 

MÅNADENS PARTNER

Alliansloppet avgörs i augusti varje år och är världens största rullskidlopp. Det finns tre distanser att välja på: 16, 32 och 48 km som alla körs i klassisk teknik.

Alliansloppet startades 2007 och loppet har sedan dess utvecklats till en folkfest för motionären såväl som för eliten. Loppet startar i det unika fallområdet i Trollhättan och körs sedan på en varvbana som mäter 16 km. Banan är enkel med avseende på utförsbackar vilket gör loppet aktuellt för alla som gillar skidåkning.

Du som medlem i Wickström Coaching får 20 procent rabatt på anmälningsavgiften till loppet 21 augusti 2021 med rabattkoden “DUBBELHAWAII”.