VÄLKOMMEN TILL PERIOD 6

23 AUG - 19 sep 2021

IMG_2539

Startskottet för Fall of the 13

Nu är det dags för en ny fas i träningsåret. I höstens första träningsperiod blir det mer polariserad träning och nu börjar också de hårda långpassen, i form av Fall of the 13.

Tidigare handlade det om att höja golvet, nu är det större andel hårdare intervaller i kombination med lite lugnare lugna pass. Du kommer inte märka någon större skillnad vid första anblick, men generellt ska du försöka ta det tillräckligt lugnt på de lugna passen för att verkligen kunna ge allt på intervallpassen. Nu ska vi jobba ännu mer med flåset. Pulsspannet för vissa lugna pass är justerad nedåt.

Första veckan blir det ett maxpulstest i löpskorna. Har du inte möjlighet att springa så kör stakmaskin eller cykel istället. Andra veckan är det adeptmästerskap på 3000 meter.

Temaveckan är styrketräning, där det bjuds både på rena styrkepass och styrketräning “i fält”.

Lycka till med träningen! /Erik och Erik

På bilden syns Erik Thiberg staka iväg med stavar i olika färger.

Om MÅNADSSIDORNA PÅ wickström coachinG

Här har vi samlat det du behöver på en och samma sida. Inför varje ny period behöver du bara komma till periodens “månadsida” som är fylld med nytt innehåll varje period. Sluka allt på en gång eller dela upp det. Ingen stress, tänk på att ny information och lärande tar tid så kom gärna tillbaka hit då och då och titta, läs eller lyssna.

Produkter från butiken

PODCAST TILL DENNA PERIOD

I periodens podcast pratar vi om de kommande fyra veckornas träning, tar upp andra delar av coachingen samt har ett tema kring träning. Lyssna här direkt eller ladda ner appen.

Ditt träningsprogram hittar du här

Välkommen att ladda ner och hämta ditt träningsprogram här. När du klickar på din grupp här kommer du dirigeras om till en ny sida där du kan ladda ner ditt program. 

Filmer denna PERIOD

Här hittar du månadens urval av  filmer. Vi har över hundra filmer i vårt galleri och därför har vi valt att presentera ett fåtal varje månad av vikt. Ta gärna för vana att titta på filmerna vi väljer ut och se det som en del av Wickström Coachings helhetsupplevelse. Du hittar samtliga filmer i vårt filmrum.

Artiklar denna månad

Här hittar ni månadens urval av artiklar som är bra att läsa. Vi har över hundra artiklar som fylls på hela tiden och därför har vi valt att presentera ett fåtal varje månad av vikt. Ta gärna för vana att läsa artiklarna vi väljer ut och se det som en del av Wickström Coachings helhetsupplevelse. 

MÅNADENS PARTNER

Alla Wickström Coachings adepter har högsta årsbonus på sina inköp hos Alewalds i våra butiker och på webben. I korthet innebär detta 10 % årsbonus för ordinarie varor med några få undantag som framgår av medlemsvillkoren på Alewalds hemsida. För reavaror/prisnedsatta varor räknas halva inköpsbeloppet som bonusgrundande. Detta erbjudande gäller även familjemedlemmar bosatta på adeptens adress.

Bonuschecken skickas ut under våren (mars-maj) efter respektive kalenderår. Bonuschecken går att användai butikerna och i på webshopen fram t o m 30 november det år som bonuschecken skickas ut och ska användas vid ett tillfälle.

Kontakta charlotte.wigle@alewalds.se för att registrera er och få högsta årsbonus eller om ni har några frågor på erbjudandet.