VÄLKOMMEN TILL PERIOD 7

20 sep - 17 okt 2021

Wickström-Coaching-3000m-DSC00988-lowres

Mer överkropp

Nu ökar vi andelen överkroppsträning. Mer rullskidor i rullskidgrupperna och mer stakmaskin i grupperna utan rullskidträning.

Det blir maxpulstest på rullskidor i rullskidgrupperna och på stakmaskin i grupperna utan rullskidträning. Det ska bli spännande att se vad ni kommer upp i för puls jämfört med löpning.

Vi kommer att ha två stakmaskinspass där vi kör på i hyfsad fart även i ”vilan” mellan intervallerna, något som ibland kallas dynamiska intervaller. Det är ett fint sätt att simulera ett lopp och en bra väg att gå för att hålla hög puls över tid utan att det blir allt för jobbigt mentalt.

Temaveckan är högintensiv träning, där du kommer att få flåsa flera gånger. Där ligger också ett testpass i styrka. Alla har inte utrustningen att göra alla övningar, men det finns alternativ beskrivna.

Månadens utmaning är på gruppnivå. SkiErg-tillverkaren Concept har en utmaning som heter ”Fall Team Challenge” från 15 sep – 15 okt. Vi är sedan tidigare 50 medlemmar i gruppen ”Wickström Coaching” på Concepts hemsida. I denna utmaning är det hittills 11 anmälda av oss. Vi vill bli fler! Anmäl dig dit (fråga oss eller lägg ut i FB-gruppen om du inte lyckas anmäla dig) så samlar vi meter ihop.

https://log.concept2.com/challenges/ftc/

Lycka till med träningen! /Erik och Erik

PS. Glöm inte klädbeställningen, klicka här.

På bilden syns de adepter som sprang AM 3000 m löpning på plats i Borås.

Om MÅNADSSIDORNA PÅ wickström coachinG

Här har vi samlat det du behöver på en och samma sida. Inför varje ny period behöver du bara komma till periodens “månadsida” som är fylld med nytt innehåll varje period. Sluka allt på en gång eller dela upp det. Ingen stress, tänk på att ny information och lärande tar tid så kom gärna tillbaka hit då och då och titta, läs eller lyssna.

Produkter från butiken

PODCAST TILL DENNA PERIOD

I periodens podcast pratar vi om de kommande fyra veckornas träning, tar upp andra delar av coachingen samt har ett tema kring träning. Lyssna här direkt eller ladda ner appen.

Ditt träningsprogram hittar du här

Välkommen att ladda ner och hämta ditt träningsprogram här. När du klickar på din grupp här kommer du dirigeras om till en ny sida där du kan ladda ner ditt program. 

Filmer denna PERIOD

Här hittar du månadens urval av  filmer. Vi har över hundra filmer i vårt galleri och därför har vi valt att presentera ett fåtal varje månad. Ta gärna för vana att titta på filmerna vi väljer ut och se det som en del av Wickström Coachings helhetsupplevelse. Du hittar samtliga filmer i vårt filmrum.

Artiklar denna månad

Här hittar ni månadens urval av artiklar som är bra att läsa. Vi har över hundra artiklar som fylls på hela tiden och därför har vi valt att presentera ett fåtal varje månad. Ta gärna för vana att läsa artiklarna vi väljer ut och se det som en del av Wickström Coachings helhetsupplevelse. 

MÅNADENS PARTNER

Nu erbjuder vi PT online med Katja Larsson för adepter i Wickström Coaching. Katja driver Borås PilatesCenter AB sedan 15 år tillbaka och nyligen startade hon även Stark i Längden AB som inriktar sig mer mot träning för motionärer och elitidrottare.

Introduktionserbjudande 450 kr 45 min
Under denna träff pratar vi om dina förväntningar och vad du behöver hjälp med i din träning. Vi tittar på din hållning och du får tips på vad du kan förändra i din vardag för att använda din kropp på ett funktionellt sätt. Du får prova några övningar och prova på pt online träning.

PT online 680 kr 55 min (ordinarie pris 850 kr)
Du bokar in ett tillfälle i taget och vi tränar efter dina behov på matta med ev. redskap du har hemma. Du får tips på övningar som du ska fokusera på för att stärka upp dina svaga länkar. Du bokar din träning genom att kontakta Katja via starkilangden@gmail.com. Vi tränar via Zoom eller FaceTime. Erbjudandet gäller fram till 20/12-2021.

Erbjudande för dig som har möjlighet att komma till Borås:
Borås PilatesCenter erbjuder 15% rabatt på gruppträning för alla adepter och 10% på personlig träning hos oss i studion.

Läs mer här