VÄLKOMMEN TILL PERIOD 8

18 okt - 14 nov 2021

IMG_1949

Älskade stakmaskin

Nu kommer den sista riktigt tuffa perioden före vintern. Det blir ganska mycket träning och en hel del högintensivt. Samtidigt kan det vara mörkt, kallt, blött och grusigt på vägarna. Nu sätts motivationen på prov. Därför blir perioden efter denna lite lättare med aningen mindre träning.

2:a veckan kör vi säsongens sista test på 5000 m SkiErg. Det utgör också adeptmästerskapen på den distansen.

Temaveckan är stakmaskin, med en viss del nytt. Hoppas den ska vara uppskattad.

Byt gärna ut rullskidpass mot stakmaskin och skidgång etc om underlaget är halt. Det är också okej att köra ett inomhuspass det är riktigt skitväder ute. Skäms inte för det.

Periodens utmaning: Gör 20 utfallssteg (10 på varje ben) och 20 armhävningar (på fötterna eller knäna) efter varje pass.

Lycka till med träningen! /Erik och Erik

På bilden syns en av världens vackraste prylar, en stakmaskin.

Om MÅNADSSIDORNA PÅ wickström coachinG

Här har vi samlat det du behöver på en och samma sida. Inför varje ny period behöver du bara komma till periodens “månadsida” som är fylld med nytt innehåll varje period. Sluka allt på en gång eller dela upp det. Ingen stress, tänk på att ny information och lärande tar tid så kom gärna tillbaka hit då och då och titta, läs eller lyssna.

Produkter från butiken

PODCAST TILL DENNA PERIOD

I periodens podcast pratar vi om de kommande fyra veckornas träning, tar upp andra delar av coachingen samt har ett tema kring träning. Lyssna här direkt eller ladda ner appen.

Ditt träningsprogram hittar du här

Välkommen att ladda ner och hämta ditt träningsprogram här. När du klickar på din grupp här kommer du dirigeras om till en ny sida där du kan ladda ner ditt program. 

Filmer denna PERIOD

Här hittar du månadens urval av  filmer. Vi har över hundra filmer i vårt galleri och därför har vi valt att presentera ett fåtal varje månad. Ta gärna för vana att titta på filmerna vi väljer ut och se det som en del av Wickström Coachings helhetsupplevelse. Du hittar samtliga filmer i vårt filmrum.

Artiklar denna månad

Här hittar ni månadens urval av artiklar som är bra att läsa. Vi har över hundra artiklar som fylls på hela tiden och därför har vi valt att presentera ett fåtal varje månad. Ta gärna för vana att läsa artiklarna vi väljer ut och se det som en del av Wickström Coachings helhetsupplevelse. 

MÅNADENS PARTNER

Med helt unika ljusegenskaper och en imponerande ljusmängd är Ledx Lights pannlampor det främsta valet för idrottare i världsklass från flera olika idrotter. Genom tillverkning i Sverige och högt kvalitetstänk levererar pannlamporna ljus i världsklass.

Som adept i Wickström Coaching har du 15 procent rabatt på hela sortimentet hos Ledx Lights med koden “WICKSTRÖM15” på deras hemsida.