Köpvillkor

Internettjänsten Wickström Coaching (nedan “Wickström Coaching eller Wickstromcoaching.com”) ägs och drivs av Erik Wickström, World Of Endurance AB org.nr. 559046-8525

Dessa användarvillkor (nedan “Kundvillkor”) gäller för dig som är kund (nedan “Kunden”) hos Wickstromcoaching.com och produkter knutna till coachingtjänsten.

Genom att kryssa i rutan “Jag har läst och godkänt användarvillkoren” när du anmäler dig till coachingen förbinder du dig att följa kundvillkoren nedan. Alla referenser till “vi” åsyftar i dessa villkor till wickstromcoaching.com. Med “du” och “dig” åsyftas Kunden eller kontoinnehavaren.

Dessa kundvillkor utgör parternas fullständiga reglering av alla frågor som dessa kundvillkor berör. Du uppmärksammas på att särskilda villkor kan komma att gälla för visst erbjudande. Särskilda villkor för erbjudanden gäller som tillägg till dessa villkor. Du åtar dig att löpande hålla dig uppdaterad och att följa vid var tid publicerade regler och kundvillkor.

Wickstromcoaching.com skall i skälig omfattning bistå dig vid frågor eller problem angående din prenumeration eller ditt konto. Wickstromcoaching.com kan nås via mejl eller telefon: erik@wickstromcoaching.com eller 070 238 00 59, Erik Wickström.

Konto hos Wickstromcoaching.com

För att bli kund hos Wickstromcoaching.com registrerar du dig och följer instruktionerna. Du betalar via Klarna, faktura, Swish eller en friskvårdsportal. För att få ett konto ska du ange din e-postadress samt skapa ett lösenord att använda tillsammans med e-postadressen på hemsidan. Du ansvarar för att dina inloggningsuppgifter inte sprids. I samband med anmälan skrivs du upp på vårt nyhetsbrev som du när som helst kan avregistrera dig från.

När du är betalande medlem hos Wickstromcoaching.com, vilket innebär att du har skapat en prenumeration för att ta del av bl.a. vårt bibliotek av instruktionsfilmer eller är tillfällig medlem genom en kampanjkod, får du tillgång till sektioner, innehåll och funktioner som inte är tillgängliga för icke-kontoinnehavare.

Om du är adept i Wickström Coaching får du inte göra reklam för liknande verksamhet i interna forum.

Kund som adept i Wickström Coaching

 • Du kan vara privatperson eller företagare (vi kan ställa ut fakturor)
 • Du – och följaktligen alla unika kontoinnehavare – försäkrar i egenskap av privatperson att tjänsten enbart kommer användas för enskilt bruk.
 • Du måste du uppge korrekt namn, personnummer (eller org.nummer), mejladress, postadress och telefonnummer. Vi sätter upp dig på en mejllista i samband med anmälan, som du när som helst kan avregistrera dig från. 
 • Du är skyldig att uppdatera dessa uppgifter om de vid någon tidpunkt skulle förändras. Var noga med att detta görs om du flyttar.

Wickström Coaching inkluderar alltid

 1. Träningsprogram för din målsättning
 2. Podcast inför varje ny träningsperiod
 3. Artiklar på wickstromcoaching.com
 4. Instruktionsfilmer
 5. Erbjudanden, förmåner och aktiviteter inom längdskidåkning, hälsa och träning.

Kampanjkoder och introduktionserbjudanden

 • Ett kampanjerbjudande om att använda Wickström Coaching till lägre pris eller med en viss rabatt under en begränsad tid gäller en gång per person och kan inte kombineras med andra erbjudanden.
 • Efter specialerbjudandets slut övergår tjänsten automatiskt till ordinarie pris.
 • Specialerbjudandet gäller endast med de villkor som angivits i erbjudandet.

Kostnader och betalning

 • Wickström Coaching är en prenumerationstjänst som löper tre fyraveckorsperioder åt gången. Du binder dig bara för det du betalar för.
 • Tjänsten förskottsbetalas på anmodan via mejl med tekniska detaljer kring betalning.
 • Alla transaktioner sker via Klarna, faktura, Swish eller en friskvårdsportal.
 • Om du väljer att avsluta prenumerationen under förskottsperioden kommer beloppet för den resterande tiden, eller för eventuella kvarvarande krediter, ej att återbetalas eller ges tillgodo.
 • Utebliven betalning hanteras inte som uppsägning. Säg till istället.
 • Vid utebliven betalning av prenumerationskostnad har Wickström Coaching rätt att pausa tillgången till tjänsten. Detta gäller till dess att betalning sker på nytt.
 • Påminnelser från köp via webbshoppen sköts av Klarna.

Betalperioder och sista betaldatum

Genom att bli prenumerant hos Wickström Coaching tecknar du en tillsvidareprenumeration från World Of Endurance AB. Du binder dig tre fyraveckorsperioder åt gången. Du binder dig bara för det du betalar för.

Betalningarna kan ske till dagen då perioden startar. Detta är våra ordinarie betalperioder för säsongen 2021-2022. För de som siktar mot Nordenskiöldsloppet ingår tjänsten veckorna med träning efter Vasaloppet utan extra kostnad.

Period Från Till Veckor Pris för period Sista betaldag
1 4 april 24 juli 16 2 397 kr 4 april
2 25 juli 16 okt 12 2 397 kr 25 juli
3 17 okt 8 jan 12 2 397 kr 17 okt

4

9 jan 5 mars 8 1 598 kr 9 jan
Alla perioder 4 april 5 mars 48 7 900 kr 5 april

Belopp kommande tre fyraveckorsperioder

 • Se priser ovan. Samtliga priser inkluderar 25 % moms. 
  Du betalar alla perioder via Butiken

Ordinarie pris för hela perioden från 4 april 2022 till 5 mars 2023 är 9 588 kr. Köper du hela året på en gång kostar det 7 900 kr.

Avsluta betalda prenumeration

 • Uppsägning av prenumerationen sker på hemsidan. Wickström Coaching erbjuder inte återbetalning för delvis outnyttjad betalperiod.
 • Om du betalat helår: Skulle du bli långtidsskadad eller av annan anledning inte kan fullfölja din coaching så kan vi flytta fram tjänsten för dig som betalat 7 900 kr för ett helår.

Upphovsrätt och spridning

 • Användning av träningsprogrammen, bilderna, texterna, filmerna, poddarna online eller i utskriven form för personligt bruk är tillåtet. All användning i utbildningssituationer som tex grupp- och klassundervisning eller i övriga kommersiella sammanhang är ej tillåtet.
 • Du får använda träningsprogrammen fritt för personligt bruk men ej i kommersiella sammanhang eller i trycksaker utan vårt tillstånd.
 • Du får alltså inte återge våra träningsprogram på din egen webbplats men däremot får du gärna länka till wickstromcoaching.com
 • Allt material på inom ramen för Wickström Coaching ska behandlas som personlig för dig som är registrerad kund hos oss.

Uppsägning Wickström Coaching

Här kan du som inte vill fortsätta med din coaching säga upp tjänsten.