Så säger kunderna

Johanna Tuuf
Du har verkligen gjort bra analyser och återigen levererat ett schema som gav maximal utdelning. Stort TACK!!! Du är en fantastisk coach 🙂 Det är så lätt för mig, om jag bara gör det du skriver så blir det riktigt bra och denna perioden gjorde jag som du skrev 🙂

Jan
Tiden från första schemat tills nu är jag otroligt nöjd med. Tusen tack väl avvägda och utmanande träningsveckor. Nu kan jag genomföra längre pass med lägre puls (10-12 slag) samt bibehållen eller till och med högre fart än tidigare och jag känner mig starkare uppför än tidigare. Sammanfattningsvis så här efter tre månader så är jag mycket nöjd. Tusen tack för feedback och planering. Hoppas hösten fortsätter på den inslagna vägen.

Andreas Nordin
Skulle vilja tacka dig för den tid vi jobbade tillsammans och den personliga touch du har gett träningen. Känns verkligen som om du stod bredvid vid SkiErg intervallerna och pushade det sista 😄! Såg en oerhörd förbättring under den tid vi körde tillsammans!

Kjell Jonsson
Jag är mycket nöjd med den tid som varit, lärorikt och verkligen inspirerande. Du är en lyhörd, klok och suverän coach som dessutom – genom dig själv som exemplariskt föredöme – påvisar att dina träningsteorier verkligen fungerar! Dessutom ser du oftast allt från den positiva sidan.

Hans Olsson
Jag är enbart positiv till ditt coachande och har fått idéer och kunskap som jag kan använda mig av i framtiden. Det bästa med dig är, förrutom dina kunskaper inom träning, att du genuint är väldigt omtänksam om dina adepter.