Varför en längdskidcoach?

Varför ska jag ha en skidcoach?

– En skidcoach är din perfekta partner för att kunna nå dina mål, oavsett om det handlar om att du åker skidor för att må bra, för att klara av Vasaloppet 30 eller för att slå personbästa i Vasaloppet utan fästvalla under skidorna. Med hjälp av ett träningsprogram och en tydlig strategi kan du känna dig trygg i att du hittar en röd tråd i din träning.

Varför ska jag välja Wickström Coaching?

– Det korta svaret är för att våra adepter vittnar om enorma framsteg i skidspåret och markant ökad träningsglädje.

Erik Wickström är en av Sveriges mest eftertraktade skidtränare när det kommer till att coacha till motionärer. Med över tio års erfarenhet av adepter från totala nybörjare till elitmotionärer vet Erik vad som fungerar. Få om någon kan mäta sig med Eriks skarpa helhetssyn på träningsprogram, utrustning, hälsa, teknik, vallning, taktik och tävlingsförberedelser för motionärer. Hans filosofi utgår från motionären i centrum, istället för att utgå från en elitåkare och försöka översätta det upplägget till ”vanliga människor”.

Med hjälp av träningsprogram, filmer, poddar, texter och gemensamma grupper kommer du få en nivå av kunskap och inspiration som du inte hittar någon annanstans. Dina möjligheter till att lyckas i skidspåret kommer att maximera och vi ser till att du håller upp motivationen hela tiden!

 I videomaterialet hittar du mängder med filmer om teknik, styrketräning på skidor, teknikövningar, utrustning, vallning, träning på stakmaskin, instruktioner hur du byter trugor och kapar stavar etc. Flera av filmerna knyter an till träningsprogrammen, för att du ska få en ännu större känsla av sammanhang och förståelse för träningen och träningsprogrammen. Även poddarna och texterna kommer hjälpa dig att bättre ta till dig kunskap. Och du kommer garanterat att bli sugen på att sticka ut och träna!

Något du också kommer att uppskatta är vår gemensamma Facebook-grupp där vi och deltagarna peppar varandra. Den kommer du uppskatta mer än du tror – det vet vi!

Hur vet jag om det här är något för mig?

– Det här är en tjänst för dig som uppskattar tydlighet och en röd tråd i processen. Det här är för dig som vill slippa osäkerheten över hur du ska lägga upp ditt egna program eller stressen från känslan över att du borde tränat lite mer. Det här är också en tjänst för dig som vill lära dig väldigt mycket om längdskidåkning som helhet.

Det här är också en tjänst för dig som tidigare haft problem med att styra din träning på egen hand eller som avbrutit eller misslyckats med tidigare försök mot ett stort mål. Kanske har du tidigare blivit skadad, sjuk, utbränd eller helt enkelt tappat lusten på vägen. Vi guidar och motiverar dig!

Kommentera gärna!