Så säger kunderna

Feedback från träningsprogram och skidkurser:

Håkan Christiansson
Efter 10 veckor med program känner jag mig mycket starkare.  Så mycket hade jag inte tränat utan program. Jag har också blivit riktigt bra kompis med mina rullskidor, det har tagit lång tid . 4 st test 5000m skierg , 24.30, 22.48, 20.51 och 20.05 . Hoppas jag kan pressa tiden ytterligare. Tack för grymt bra program och peppande inlägg. 👍😃

Johanna Tuuf
Du har verkligen gjort bra analyser och återigen levererat ett schema som gav maximal utdelning. Stort TACK!!! Du är en fantastisk coach 🙂 Det är så lätt för mig, om jag bara gör det du skriver så blir det riktigt bra och denna perioden gjorde jag som du skrev 🙂

Tomas Lundqvist
Jag har aldrig haft en så engagerad coach som dig. Känslan i träningspassen är som att du finns på plats, helt magiskt! Och då har jag inte ens träffat dig.

Britt-Marie Simons
Tack vare att jag gick med i din träningsgrupp har träningen blivit mycket roligare. Och håller man på med en sport när man är 50+ skall det vara ROLIGT och inget måste! Jag väntar lika ivrigt varje gång när ett nytt program sätts upp på nätet 😃 . Jag har tidigare också försökt träna enligt program, men har alltid slutat efter några veckor. Nu har jag hållit på i över 9 månader 😃

Erik Westberg
Tack för ett bra träningsår och ett roligt gäng! 1640:e plats var tidigare mitt personbästa, nu blev jag 1204:a. Träffade fler WC-adepter under helgen, idel god stämning och trevligheter. Det har blivit en bra grej detta!

Outi Tammisola
Syns det att jag är glad? 😉 Med tanke på att jag stod på skidorna första gången i mitt liv vid nyår: mycket nöjd att ha klarat denna utmaning. Tufft före efter första 10 km, mycket dåligt glid (även för många runt mig), så i dag kom varje träningsminut till nytta!
Därför nöjd med tiden 4:27 i Halvvasan. Hade inte funkat för mig att göra detta som Stockholmsboende utan rullskidor, om jag inte haft träningsprogrammet.

Per Larsson
Efter vinterns första seedningsloppet:
Jag kom på 40:e plats, 22:25,9 efter segraren. Jag blev 52 platser bättre i år mot förra året och minskade gapet mot vinnaren med ca 18 minuter… Förra året hade 16,2km/h i medelhastighet, i år hade jag 18,2km/h. Gick på blanka skidor, första tävlingen på så tuff bana. Snacka om bra utveckling med träningsprogrammet…
(Per slog sedan överlägset personbästa i Vasaloppet)

Hanna Dahlgren
Målgången i Nattvasan tillsammans med min pappa är en upplevelse jag verkligen rekommenderar! Den här gruppen har en stor del i att vår resa kändes så lätt, den andra delen stod vädergudarna för. Wow säger jag bara!

Jonny Persson
Slet som ett djur i mitt 20:onde lopp ! Såg nu att jag förbättrade mig med 1417 placeringar 😎 Bara att köra vidare 😉❄️ I Skinnarloppet seedade upp mig till led 4 som var mitt mål i år inför mitt 20 Vasalopp 🙂 Jag kom tillbaka dit 😄 Tack vare Wickström Coaching 👍

Mattias Linell
Jag tycker det är ett bra, roligt och varierat upplägg på passen. Jag har nästan följt programmen slaviskt och märker att jag blir starkare och uthålligare efter varje vecka!

Simon Nilsson (stod i led 3 i Vasaloppet då han blev adept i Wickström Coaching)
Nu är jag i elitledet. Så jävla skönt. Jag vill passa på att tacka alla i gruppen för all inspiration och pepp. Det har fan varit avgörande vissa gånger. Ser redan nu fram emot nästa säsong med Wickström coaching.

Therese Malmgren
Tack så mycket för skidutbildningen! Den var väldigt givande och gav mig många tips! Du är superduktig, pedagogisk och utbildningen var på lagom nivå för en som jag. 😁

Joakim Lilja
Förbättrar mig med drygt 460 placeringar mot tidigare personbästa (VL-17). Årets placering innebär dessutom att jag är kvalificerad till startled 3 nästa år. Säsongens målsättning uppfylld. 👍

Klas Finngård
Väldigt roligt att äntligen få konkreta och personliga tekniktips att jobba på. Siktar självklart på en kurs även nästa säsong!

Petra Pettersson
Jag hade en dröm…under 6 tim…fällde en tår 🙌 Jag har verkligen träningsprogrammet och Er coaching att tacka. Stakade i princip hela loppet, förutom de riktiga backarna. Vallade om i Risberg. Staka, staka, staka var min melodi. Har helt klart utifrån mina förutsättningar tagit stakningen till en ny nivå. 

Pär Ankarhamn
Bra dag i spåret, plats 2555! Tid inte viktigt.. nytt PB med 1225 placeringar. Kände ok hela vägen. Plockade placeringar hela vägen och framförallt i uppförsbackarna vilket aldrig hänt tidigare! Kul att se många Wickströmare i och kring spåret. Ses i spåret!

Albin Kornbeck
Tid på dagens lopp: 7:36, Placering 3308. En uppåkning med drygt 2000 placeringar jämfört med i fjol så jag är riktigt nöjd💪Framförallt när man känner hur träning gett resultat och man orkar hålla i och ta placeringar hela loppet!

Åsa Eklöf
Resultatet i Tjejvasan blev toppen 🙂 Jag åkte på 2:13:16, vilket var 48 min snabbare än året innan.

Nisse Höglund
Tack för ett DJÄFLA effektivt träningsprogram som verkar ge effekt även på löpning. Det blev putsning med nästan 6 min på milen till 42:56 jämfört med förra året. Dom här spänstiga löprundorna med 60-80-intensitet verkar ju ge effekt 😄

Andreas Nordin
Skulle vilja tacka dig för den tid vi jobbade tillsammans och den personliga touch du har gett träningen. Känns verkligen som om du stod bredvid vid SkiErg intervallerna och pushade det sista 😄! Såg en oerhörd förbättring under den tid vi körde tillsammans!

Anders Tillvén
Jag hade tidigare ett för mig högt ställt mål. Att klara ÖS på 7 timmar, men senaste tidens ryggproblem hade gjort att jag hade släppt den tanken. Mitt fokus idag blev istället att bara komma till Mora. Jag klarade inte 7 timmar heller men snudd på, 7:05 blev det 😀 och jag är supernöjd. Dessutom putsade jag min tid från förra gången jag åkte med 2,5 timmar. Ja Erik, vi vet att man inte kan/ska jämföra tider mellan olika lopp men en putsning på 2,5 timmar är ju ändå 2,5 timmar 😉.

Maj Larsson
Ville bara skriva och tacka dej för förmiddagskursen i tisdags. Det var mycket trevliga timmar tyckte jag och maken! Det är otroligt att du kan orka hålla på med oss blåbär och ändå ha så kul själv.

Mathias Vallerström
Även jag var ute i fäders spår idag. Hade släppt allt vad gäller tider utan åkte bara med tanken att göra mitt bästa. När jag kom i mål var tiden 7:02, en förbättring med nästan en timme. Tog fullständigt slut och mådde riktigt illa med ca 3 mil kvar, så mycket pannben blev det idag. Är ändå supernöjd med dagen och min prestation.

Kjell Jonsson
Jag är mycket nöjd med den tid som varit, lärorikt och verkligen inspirerande. Du är en lyhörd, klok och suverän coach som dessutom – genom dig själv som exemplariskt föredöme – påvisar att dina träningsteorier verkligen fungerar! Dessutom ser du oftast allt från den positiva sidan.

Stefan Hedlund
Hade en bra dag i spåret på halvvasan. Jag är taggad för en ny säsong Wickström Coaching 🏋️‍♂️

Hans Olsson
Jag är enbart positiv till ditt coachande och har fått idéer och kunskap som jag kan använda mig av i framtiden. Det bästa med dig är, förrutom dina kunskaper inom träning, att du genuint är väldigt omtänksam om dina adepter. 

Jesper
Wickström Coaching ett år = succé 🙂

Tomas
Då var ÖS gjort. Tiden stannade på 5:44. Är super nöjd! Jag så glad att jag gick med i Wickström Coaching. En stor kram och ett STORT tack till Erik Wickström och Jojje Borssén ni är guld värda.

Fabio Szaizer
Jag vill passa på att tacka för årets resa. Fast livet ofta hann emellan och det inte blev så mycket träning som jag hade tänkt mig var det mycket inspirerande och givande att vara med i Wickström Coaching. Passen som du hittar på är jätteroliga och ger efterlängtad omväxling i träningen. Tack vare de har jag legat i högre pulszoner betydligt oftare än förut. Största framgången måste dock vara att jag har lyckats utveckla mitt pannben rejält. När jag såg hur alla kämpade på med sina 5000 m tester osv så fanns det helt enkelt ingen annan väg än att själv ta i. Kan de kan jag liksom. Det tar jag med mig och ser fram emot ett nytt år med gänget.

Niclas Carrefors
På hösten: Det är ngt magiskt med träningsprogrammet och att man utvecklas är förbaskat kul. Idag nytt PB på 5000 m SkiErg med 26 sek 😊
På vintern: Söndagens Öppet Spår blev en magisk skiddag 😊 Nytt PB 5:46 och här får man tacka Erik Wickström och träningsprogrammet.

Johan Frisack
Öppet Spår på 8.28 igår! Även om man inte kan jämföra mellan år så kan jag konstatera att jag kände mig riktigt stark hela loppet, mycket tack vara dina tekniktips!
Stort tack för tips som burit mig genom höstens regn och rusk!

P1017493Mia Huss
Kommit hem från veckan i Fjätervålen, nöjd med att fått ihop en hel del mil på snö tillslut. Tänkte bara dra lite lugnt på Skiergen när jag kom hem,men fick feeling och drog 5000m. Pers med 3 min 20 sek och äntligen ett resultat med en tvåa i stället för trea som första siffra 😁

Aron Lavesson
Jag förbättrade min tid på Öppet Spår med nästan två timmar igår till 6.51. Så tack för hjälpen!

Annika Alexandersson
Njöt ändå hela resan i Tjejvasan. Var aldrig trött och känner mig väldigt nöjd med dagen! Jag kom i mål som 282:a, att jämföra med 845:a som bäst tidigare.

William Wällstedt
Vill passa på att berömma coachingen. Körde Öppet Spår i söndags och hade en dröm om att komma under 6 h. När jag passerade 45 km skylten på 2 h 33 min så ändrades målet till under 5 h. När jag väll korsade portalen i Mora hade jag varit ute i 4h 58 min vilket är mycket bättre än vad jag kunde drömma om. Detta mycket tack vare träningsprogrammen jag kunnat följa i höst och vinter.

Annelie Eklöw
Förra året var det premiär för i Tjejvasan för min del. Jag fick kramp i typ alla muskler och var helt slut efteråt. I år kändes det jättebra hela vägen, ingen kramp och lagom trött efteråt så den här långsiktiga skidlika träningen har uppenbarligen gett resultat. 289 i motionsklassen jämfört med 1884 förra året. Summa summarum är jag nöjd med loppet även om det var en hemsk upplevelse. Och har redan börjat längta lite till att åka igen!