Nyheter

Soundcloud Wickström Coaching

Nu kan du lyssna i Soundcloud-appen!

Nu kan ni ladda ner Soundcloud-appen och enkelt lyssna på poddarna. Soundcloud finns både för Apple och Android. Vill ni vara säkra på att få notis när podden är uppladdad så slår ni också på pushnotiser. Om du inte hittar Wickström Coaching i appen så kan du klicka här med din telefon och välja att … Continue reading Nu kan du lyssna i Soundcloud-appen!

Beställning av tränings- och tävlingskläder

Nu kan ni beställa vinterns snyggaste kit från vår partner Daehlie. Ni hittar alla produkter i beställningsformuläret nedan. Vill ni se större bilder på dem kan ni göra det här. Storlekstabell hittar ni nedan. Betalningsinformation får ni i ett separat mail när det börjar bli dags att betala (i slutet av juli) Du kommer kunna … Continue reading Beställning av tränings- och tävlingskläder

Hur tar jag hand om mina rullskidor?

Vi fick detta meddelande till frågelådan: ”Idag tittade jag på era filmer om rullskidor. Mycket bra! Jag har en fråga. Jag funderar på hur jag på bästa sätt tar hand om mina rullskidor? rengöring smörjning, förvaring osv. 

Hur långt ska jag dra igenom staktaget?

Om du ska staka i en uppförsbacke behöver du korta ner staktaget. Det är de flesta överens om. Men hur långt bak ska du gå med armarna och händerna när du stakar på platten? Vi fick den frågan i Facebook-gruppen efter teknikanalysen.

Succéstart för Wickström Coaching


Succéstart för Wickström Coaching 

Redan nu har mer än 35 skidmotionärer bestämt sig för att ta rejäla kliv som skidåkare inför nästa vinter. 2 april började de första adepterna träna med det noga planerade och strukturerade träningsupplägget som Wickström Coaching erbjuder. En ny våg av motionärer förväntas börja under sommaren och hösten för att prestera på topp i motionslopp … Continue reading 
Succéstart för Wickström Coaching 

Borde jag träna skejt?

Borde jag skaffa utrustning för skate? I träningsprogrammet för de första fyra veckorna i april månad så dyker kommentaren "gärna skate" upp flera gånger. Personligen har jag inte åkt skate överhuvudtaget i vuxen ålder.  Är det en stor fördel att köra en del skate-pass även om man siktar på klassiska lopp?

Hur gör jag med träningsprogrammet när jag blir sjuk?

Hur bör man tänka gällande träningsprogrammet om man varit sjuk? Jag missade hela förra veckan och kommer med största sannolikhet vara fullt frisk för träning till helgen. Vilka pass bör jag prioritera? Ska man ta de lite lugnare passen? Ska man ta passen från föregående vecka som jag inte gjort? Eller kliver jag in direkt i nästa veckas program?