Nyheter

Tips till nya adepter

Till er som precis loggat in för första gången och börjar göra er bekanta med vår coachingmotor här på wickstromcoaching.com kommer här några tips på vägen: Poddarna är bra att lyssna på.  Glöm inte kolla våra filmer. Filmrummet växer hela tiden.  Läs artiklarna som finns här. Här hittar ni en ordlista som kan vara nyttig! … Fortsätt läsa Tips till nya adepter

Vasamotionären Johan Ylläsjärvi är redo

Johan Ylläsjärvi hade inte åkt skidor på trettio år och vågen stod på tresiffrigt. Då sökte han om att bli en av Wickström Coachings två Vasamotionärer. Johan blev utvald och har både format om kroppen och blivit starkare i spåret under året. På söndag väntar Vasaloppet.

Succéår för Wickström Coaching

Erik Wickström startade Wickström Coaching tillsammans med Jojje Borssén under våren 2018 med målet skapa ny typ av coaching i Sverige. Det gick långt över förväntan och nu har anmälan öppnat för nästa år.

Skinskidor i elitledet

Skidprofilen Erik Wickström blev igår 11:a i Holmenkollmarsjen, ett av Norges största långlopp med flera tusen deltagare. Det är starkt i sig, men mer anmärkningsvärt var att han åkte på så kallade pälsskidor, alltså med en typ av stighud i fästzonen.