Bra recensioner av Wickström Coaching

Efter avslutad säsong genomförde Wickström Coaching en kvalitativ enkät bland adepter. Syftet var att utvärdera vår tjänst första året och skapa en helhetsbild av förbättringsområden. Totalt svarade 28 personer på enkäten, av cirka 80 adepterna. Samtliga svarade att de har blivit en bättre skidåkare med hjälp av coachingen.

Här kommer några utvalda resultat:

  • 100% upplever att de är bättre skidåkare med hjälp av Wickström Coaching.
  • 100% skulle rekommendera tjänsten till en vän.
  • 96% upplever en större glädje i träningen med Wickström Coaching.
  • 89% känner sig mer genomtränade än innan de började med Wickström Coaching.
  • Övergripande betyg för tjänsten var 4,5 av 5 möjliga.

Kommentarer från enkäten:

  • Entusiasmerande, positivt, glädje, svett, hårda pass, disciplin, bra träningsupplägg, variation.
  • Jag är väldigt nöjd med coachingen. Det har varit roligt och inspirerande. Bra variation på träningen. Facebookgruppen har varit fantastisk och det var superkul att träffa alla på lägret. Bra support från er två och uppskattat att ni varit aktiva på facebook och peppat och kommit med råd. Att jag inte nådde mina mål och inte upplever mig bättre tränad beror på envisa sjukdomar hela vintern.
  • Ett kul och, som jag upplever det, målinriktat träningsprogram. Träningsprogrammet har bidragit till att det har känts lättare att komma ut även om vädret ibland har visat sig från sin sämsta sida. Träningen har för mig blivit mer varierad.
  • Bra och välplanerade program. Största skillnaden jämfört med tidigare jag kört är variationen som adderar mycket. Bra med mätbar progress via 5000 m skierg.

Inför andra året som startar 1 april har vi tagit till oss av feedbacken. Tack alla adepter som deltog i vår enkät!

Kommentera gärna!