Alewalds

Alla Wickström Coachings adepter har högsta årsbonus på sina inköp hos Alewalds i våra butiker och på webben. I korthet innebär detta 10 % årsbonus för ordinarie varor med några få undantag som framgår av medlemsvillkoren på Alewalds hemsida. För reavaror/prisnedsatta varor räknas halva inköpsbeloppet som bonusgrundande. Detta erbjudande gäller även familjemedlemmar bosatta på adeptens adress.

Bonuschecken skickas ut under våren (mars-maj) efter respektive kalenderår. Bonuschecken går att användai butikerna och i på webshopen fram tom. 30 november det år som bonuschecken skickas ut och ska användas vid ett tillfälle.

Under hösten kommer det även att erbjudas specialbeställning av skidor, stavar, skidskor och tillbehör från Madshus. Detta erbjudande gäller bara för adepterna och är ej årsbonusgrundande. Frakt på 300 kr per paket tillkommer för dessa specialbeställda skidor om de ej hämtas ut i någon av våra butiker.

Kontakta charlotte.wigle@alewalds.se för att registrera er och få högsta årsbonus eller om ni har några frågor på erbjudandet.

 

Kommentera gärna!