Wickström Coaching 2h SkiErg Delight tors kl 18.00 4 maj 2023

Varmt välkommen till vårt senaste tillskott av evenemang: Wickström Coaching 2h SkiErg Delight. Det ett pilotprojekt där du både kan delta på distans, på plats men också titta på loppet med kommentator, intervjuer, chattfrågor och allt som hör därtill.

Alla är välkomna att delta oavsett ambitionsnivå. Du kan välja att köra så hårt du kan och du kan också mysstaka två timmar.

Preliminärt tidsschema för torsdag 4 maj:
18:15 – 18:30: Försnack samt tid för uppvärmning (det kan du också göra innan), förberedelse, uppkoppling mm.
18:30 – 20:30: Wickström Coaching 2h SkiErg Delight. Kör i valfritt tempo.
20:30 – 20:45: Eftersnack och prisutdelning.

Övrig info:

  • 8-10 st maskiner från Concept2 Sverige kommer att finnas på plats i Mebias studio i Borås och dessa platser vill vi naturligtvis fylla! Mejla Thiberg senast 25 april om du vill vara med på plats i Borås. Blir det fler lottar vi. Wickström kommer genom svågerpolitik att få en av platserna.
  • Loppet livesänds via Zoom så det är bra om du har dubbla digitala enheter (t ex telefon och padda) varav en dedikerad enhet för att koppla upp dig med Ergzone.
  • Förbered dig gärna på att kunna sätta på mikrofonen i Zoom när vi ber dig (om du vill/kan prata). Att stänga av mikrofonen löser vi ifrån studion.
  • En länk till Zoom-mötet skickas ut via mejl samt läggs ut i Facebook-gruppen strax före det är dags.
  • Det finns ett pass med samma namn som eventet i Ergzone. På det finns en liten kalendersymbol. Du kan klicka på den och kryssa i att du vill delta live om du vill det (flera dagar/veckor i förväg). När du öppnar passet inför eventet kommer en nedräknare (tryck på “Open workout”). Observera att Ergzone tillämpar sk nettotidtagning. Det betyder att om du tjuvstartar så börjar också din tid att ticka (och vice versa). Det gör inte jättemycket för loppet som helhet, men allt blir enklare om alla startar samtidigt.
  • På det här passet kommer en automatisk resultatlista bildas i Ergzone som de i gruppen kan se.
  • Har du inte tillgång till en SkiErg får du gärna köra på en annan stakmaskin och vara med via Zoom.

Vi har länge velat köra ett gemensamt, synkroniserat skierglopp och det ska bli otroligt kul att träffa er i en helt ny tävlingsform! Det här blir en utmaning även för oss i organisationen, men vi ska göra vårt bästa.

Med vänlig hälsning, Erik och Erik

SkiErg

Concept 2 Sverige

Kommentera gärna!