Succéår för Wickström Coaching

Erik Wickström startade Wickström Coaching tillsammans med Jojje Borssén under våren 2018 med målet skapa ny typ av coaching i Sverige. Det gick långt över förväntan och nu har anmälan öppnat för nästa år.

Adepterna i Wickström Coaching har tolv olika träningsprogram att välja mellan, beroende på träningsmängd, lopp och ambition. De har också tillgång till timtals med instruktionsfilmer samt artiklar om träning, utrustning och vallning. Utöver det är det en värdefull gemenskap med läger, kläder och en sluten Facebook-grupp för inspiration, pepp och motivation. Och det finns gott om rabatter från partners..

Målet var 50 adepter första året och inför Vasaloppets vintervecka står inte mindre än 80 adepter på startlinjen i de olika loppen. Allt från led 1-åkare till led 10-åkare. Premiäråret för Wickström Coaching blev ett succéår!

– Jag är superglad att jag så många ville vara med på upplägget. Jag älskar att hålla skidkurser och skriva träningsprogram. Det har varit en otrolig kick att se att så många har gjort så stora förbättringar. Känslan av ett sammanhang har nästan varit det bästa. Det är roligt att se deltagarna lära känna och peppa varandra, säger Erik Wickström.

Wickström Coaching satsar vidare på ännu ett bra år och förstärker erbjudandet med fler träffar. Lägret i Orsa i november var populärt så nu blir det även träffar i Borås på våren och i Stockholm på hösten. Dessutom mer instruktionsfilmer, fler artiklar att ta del av för adepterna och givetvis finslipade träningsprogram.

– Nytt för i år är träningsprogrammen för Stafettvasan. Jag har haft många företag som kört skidkurser inför Stafettvasan och de har visat sig vara intresserade av att erbjuda sina anställda träningsprogram, säger Erik Wickström.

Från 14 februari till 31 mars kan du anmäla dig för nästa säsong och få sexton veckor till priset av tolv. Träningsprogrammen startar 1 april.

Anmälan: https://wickstromcoaching.com/anmal-dig-har/
Betalning:
https://wickstromcoaching.com/butiken/

Kommentera gärna!