Skejtkurs med Acadyme

Vasaloppscoachen Erik Wickström, som äger och driver Wickström Coaching, har nu tillsammans med onlinekursföretaget Acadyme.com lanserat en skejtkurs på engelska.

Kursen riktar sig till alla som vill lära sig eller utveckla sin skejtskidåkning och förstå hur man ska träna på sin skejtskidåkning. Onlinekursen består av 50 minuter filminstruktioner från ett soligt Sjusjøen fördelat på elva filmer med tillhörande extramaterial.

– Jag har länge velat jobba mer med utbildning inom skejt. Det kändes självklart att skapa denna onlinekurs tillsammans med Acadyme.com när jag fick förfrågan. Onlineformatet passar bra för skejtträning och utlärning. Det är betydelsefullt att se skillnad på detaljer i åkningen, framförallt de olika växlarna som vi jobbar igenom från grunden, säger Erik Wickström.

Även om Erik hjälper betydligt fler privatpersoner och företag med den klassiska tekniken har han undervisat otaliga timmar i skejt.

– Det är framförallt två områden där motionärer behöver extra hjälp. Dels att lära sig skillnaden mellan växel 2 och växel 4, dels att kunna stå tillräckligt länge på ett ben i växel 3. Det lägger vi stort fokus på i kursen.

Kursen är textad på sex olika språk och en transkriberad workbook medföljer om du vill ladda ner och läsa innehållet. Du bjuds också på en poddintervju på 21 minuter med Erik där han berättar mer om sin kärlek till skejtskidåkningen.

– Erik är en av de bästa instruktörer jag har jobbat med. Han är pedagogisk i sitt upplägg och det är enkelt att lära från honom. Det passade oss perfekt att göra kursen med Erik eftersom han verkligen vet vad han pratar om, säger Jojje Borssén, grundare av Acadyme AB.

Läs mer om kursen eller köp den här.

Acadyme Online Course Cross Country Skiing Skating Erik Wickström
Acadyme Online Course Cross Country Skiing Skating Erik Wickström
Acadyme Online Course Cross Country Skiing Skating Erik Wickström
Acadyme Online Course Cross Country Skiing Skating Erik Wickström
Acadyme Online Course Cross Country Skiing Skating Erik Wickström
Acadyme Online Course Cross Country Skiing Skating Erik Wickström
Acadyme Online Course Cross Country Skiing Skating Erik Wickström
Acadyme Online Course Cross Country Skiing Skating Erik Wickström
Acadyme Online Course Cross Country Skiing Skating Erik Wickström
Acadyme Online Course Cross Country Skiing Skating Erik Wickström

Kommentera gärna!