Ny säsong med Wickström Coaching

Vi har precis avslutat Vasaåket och det har varit fantastiskt att följa de drygt 200 adepternas framfart i fäders spår. Många överträffade sig själva och de flesta har redan anmält sig till nästa års coaching.

Bland minnesvärda insatser hade vi en adept som äntligen klarade de nio milen efter att ha fastnat i repet fem gånger tidigare. Det var många som fällde en tår då de läste den egna berättelsen i vår interna Facebook-grupp, som är en peppande kanal för tips och inspiration. De finns också de som kvalar in till elitledet i coachingen. Vi har alla nivåer av åkare representerade så tjänsten passar även dig.

Häng med du också för bättre och roligare skidträning! Hör gärna av dig om du undrar något, t ex hur du använder ditt friskvårdsbidrag, hur du gör om du även vill delta i löptävlingar under sommaren eller om du varken trivs med träning på stakmaskin eller rullskidor.

Se några filmer om coachingen nedan.

Anmäl dig till träning för Vasaloppet etc här.

/Erik Wickström, 10 mars 2021

 

Presentationsfilm:

 

Varför välja Wickström Coaching:

Träningen i Wickström Coaching:

Träningsprogrammen:

Varför startades Wickström Coaching:

Vad är Wickström Coaching:

 

Kommentera gärna!