Inbjudan till testdag på Bosön 25 september

Vi upprepar förra årets succé! Återigen är det dags att mäta styrka och kondition, med sig själv och om man vill såklart med andra. Lopp och tester är motivationens urmoder! Wickström Coaching kör därför en testdag på Bosön som i likhet med förra året kommer att ledas av coachingens erfarna styrketräningsexpert Karin Sjödin.

>ANMÄL DIG HÄR<

Det som kommer att genomföras är klassiska tester för längdskidåkare. I egenskap av personlig tränare samt ej längre praktiserande idrottslärare, utlovar Karin strikt protokollförning samt noggrann kontroll av deltagarnas utförande. Hon säger också att “Närvaron i Framgångshallen på Bosön ger både extra tryck i biceps och motivation till fortsatt träning.”

Vi är övertygande om att du kommer att komma från den här dagen med både resultat, tips och teknik för fortsatt styrketräning. Och inte minst kommer du att ha kul!

Max 25 deltagare. Välkomna!

 

INFORMATION:

Datum: Lördag 25 september.
Tid: 10.00-15.00
Plats: Bosön, Framgångshallen.
Kostnad: 699 kr/person inklusive inträde och lunch.

DAGEN:

Samling kl 10.00 i entrén till Framgångshallen på Bosön. Genomgång av dagen samt hur man kan tänka, använda och anpassa tester för att utvecklas som skidåkare. Efter genomgång drar vi igång med uppvärmning följt av testerna i ordningen nedan. Möjligt att subgrupper kommer att bildas för ytterligare aktivitet i samband med dagen som t ex långpass löpning och rullskidor.

TESTER:

– 3000 m löpning på inomhusbanan. (5000 m SkiErg för de som ej kan springa.)
Vi kommer att köra två heat där ni blir indelade i par där ni räknar varandras varv samt tar tiden.
– Chins
– Dips
– Brutalbänk (typ sit-ups upp och ner)
– 100 m SkiErg

Alla moment kommer att starta med en teknikgenomgång samt alla tester går att nivåanpassa. Därmed kan alla deltaga även om du inte i dagsläget kan genomföra ens en enda repetition av dessa övningar.

LUNCH:

I priset ingår lunch efter genomförd testdag på Olympiarestaurangen.

ÖVRIGT:

Boende finns att boka på Bosöns hotell. Karin tipsar också om charmanta Ellery beach house hotel på Lidingö. Eller något mer centralt om man vill passa på att göra lite weekend av det hela.
Om ytterligare restriktioner kring Covid-19 infaller så dagen ej är genomförbar återfås 90 procent av anmälningsavgiften.

Frågor: karin.sjodin@outlook.com

Det är inte säkert att Erik och Erik medverkar under dagen, utan det blir Karin som håller i trådarna tillsammans med medhjälpare.

>ANMÄL DIG HÄR<

Kommentera gärna!