Wickström Coachings adeptmästerskap rullskidor skejt 15 km individuell start

Efter vinterns succé med adeptmästerskap på skidor (som då kallades KM) utökar vi den här säsongen med adeptmästerskap (AM) i rullskidor och skidor både klassiskt och skejt samt stakmaskin och löpning. Först ut var AM på rullskidor klassiskt 30 km klassiskt på 2:or och nu är det dags för 15 km F med individuell start.
.
Distans: 15 km. Ange tiden efter exakt 15 km om du t ex råkar köra 15,3 km.
Disciplin: Rullskidåkning skejt. Om du kör i en grupp eller med någon kompis, häng på att det inte är tillåtet att ligga i rygg och “drafta” på detta AM. Det kommer andra chanser för “masstarter” och dylikt. Här är det du mot klockan.
Rullmotstånd: Valfritt. Ta gärna de snabbaste skejthjulen du har.
Val av bansträckning: Låt start och mål vara på ungefär samma ställe. Eller åtminstone nästan. Så du inte står i fartställning ner för ett berg i 1,5 mil.
Datum: Någon mellan mån 19 juli kl 00.01 och sön 25 juli kl 16.59. Dra gärna ihop några adepter där ni kör på samma ställe, men tänk på att inte starta exakt samtidigt.
Anmälan: Anmäl dig här om du vill vara med.
Resultatlista: Rapportera in ditt resultat i formuläret under anmälningsformuläret. En resultatlista skapas till prisutdelningen 25 juli kl 20.30.

PRISUTDELNING SÖN 25 JULI

  • 20:25 Du får ett mejl med en inbjudan till ett virtuellt möte från Google Meet, Zoom eller motsvarande. Du behöver inte installera någon programvara för att delta.
  • 20:30: Prisutdelningen börjar
  • 20.45: Kort frågestund om allt möjligt gällande coachingen
  • 21:00: Avslut

RAPPORTERA TID

Kommentera gärna!